KOTIMAISUUS, KUSTANNUSTEHOKKUUS, KESTÄVÄ KEHITYS & KOHTAAMINEN

Ensimmäinen valinta, jo yli 126 vuoden ajan

Suomalaiset yritykset ovat valinneet Wulffin kumppanikseen jo yli 126 vuoden ajan. Miksi? Koska olemme kumppani, joka kehittää toimintaa yhdessä asiakkaan kanssa, asiakkaan parhaaksi.

Mistä Wulff tunnetaan ja mistä meitä arvostetaan? Ensiluokkaisista tuotteista ja palveluista, varmoista toimituksista, alan vihreimmästä logistiikkaketjusta. Koko ajan kansainvälistyvässä maailmassa on tärkeää olla yhä kansainvälisempi, digitaalisesti kyvykäs ja samalla vahvasti paikallinen ja kotimainen. Maailma muuttuu yhä nopeammaksi ja vuorovaikutteisemmaksi. Se on meille myynnin ammattilaisille ja oman alamme huippuosaajille hyvä uutinen, sillä uusiutuminen ja reagoiminen ovat meillä geeneissä.

Kotimaisuus, kustannustehokkuus, kestävä kehitys, kohtaaminen. Sanat kuvaavat hyvin Wulffin toimintaa. Ne ovat ajankohtaisia ja tärkeitä tänään ja ovat olleet sitä jo vuodesta 1890.

Wulff on juuriltaan kotimainen yritys, joka toimii vahvasti Suomessa, suomalaisin voimin. Wulffille on aina ollut tärkeää palvella asiakkaitaan parhailla mahdollisilla tavoilla ja vaikuttaa positiivisesti asiakkaan liiketoimintaan. Tuomalla asiakkaiden arkeen toimivia ratkaisuja oman toiminnan tehostamiseen ja myynnin edistämiseen saadaan aikaan kustannussäästöjä ja vaikutetaan myönteisesti asiakasyrityksen maineeseen ja brändiin. Jotta asiakkaille voidaan tarjota ajankohtaisia ja edistyksellisiä ratkaisuja, kehitetään liiketoimintaa jatkuvasti yhdessä asiakkaiden kanssa.

Asiakkaamme saavat meiltä alan kattavimman toimisto- ja työpaikkatuotteiden kattauksen, kaiken kahvista ja kopiopapereista käsivoiteisiin ja siivoustarvikkeisiin.

Merkittävä osa tuotteistamme on kotimaisia. Osalla palveluistamme ja tuotteistamme on myös Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu- tai Design from Finland -merkki. Kotimaisuus ja ympäristöystävällisyys ovatkin yhä tärkeämpiä ostopäätökseen vaikuttavia perusteita.

Kiitos asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, on etuoikeus olla ensimmäinen valintanne!

Heikki Vienola
hallituksen puheenjohtaja
Wulff-Yhtiöt Oyj

Wulff lyhyesti

Wulff Oy Ab on perustettu vuonna 1890. Vuoden 2002 lopusta olemme kuuluneet Wulff-konserniin. Wulff-Yhtiöt Oyj on alansa merkittävin pohjoismainen toimija ja kotimainen markkinajohtaja. Wulff myy ja markkinoi asiakkailleen toimistotuotteita, työpaikkatuotteita, it-tarvikkeita sekä ensiapua ja ergonomiaa. Lisäksi valikoimasta löytyy LED-valaistusratkaisuja ja innovatiivisia tuotteita työmaille. Wulffilta on mahdollista hankkia myös kansainvälisiä messupalveluja

Wulff tuo markkinoille innovatiivisia ja uusia ratkaisuja ja erikoistuotteita ja on samalla tehokas toimiston perustuotteiden toimittaja. Wulffin ratkaisut tuovat asiakkaille kustannussäästöjä ja tehokkuutta hankintojen hallintaan. Asioiminen on mahdollista jokaiselle asiakkaalle parhaiten sopivassa kanavassa, olipa sitten kyseessä asiakaskohtaisesti räätälöity palvelumalli, henkilökohtainen tapaaminen, verkkokauppa tai kivijalkamyymälä.

Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Verkossa Wulff Oy Ab palvelee sopimusasiakkaitaan WulffNet -tilausjärjestelmällä sekä kaikille avoimella verkkokaupalla Wulff.fi.

Palvelumyymälämme löydät Helsingistä, Turusta ja Lahdesta. Helsingin ja Turun Wulffinkulma-myymälöissä on esillä koko konsernin laaja tuotevalikoima. Toimistotarvikkeiden lisäksi myymälöissä on näkyvillä Wulffin Wihreät tuotteet sekä kierrätyspisteet. Lahdessa myymäläasiakkaita palvelee tytäryrityksemme Wulff Torkkelin Paperi.

Wulff Oy Ab työllistää lähes 80 henkilöä Suomessa, joista suurin osa on suorassa yhteydessä asiakaskuntaamme. Wulff on sitoutunut kestävään kehitykseen. Yrityksemme on saavuttanut sekä ISO 9001 laatu- että ISO 14001 ympäristösertifikaatit ensimmäisenä alallaan.