Se vihreämpi yhteistyökumppani

Ekoajattelusta ekotekoihin

Ekoteko 1 – Wihreät tuotteet
Wulffin vihreät tuotteet ovat ystävällisiä ympäristölle ja niiden määrä kasvaa  jatkuvasti. Löydät ympäristöystävällisen vaihtoehdon suurimmasta osasta Wulffin tuotteita. Kun valitset ympäristömerkityn tuotteen, teet valinnan luonnon ja ympäristön puolesta. Maailma on mahdollista pelastaa toimistotarvike kerrallaan!

Ekoteko 2 – Ympäristölaskuri
Ympäristölaskuri laskee toiminnan hiilijalanjäljen ja kertoo kuinka paljon kompensoitavaa CO2-päästöä syntyy. Asiakaskohtaiset CO2-päästöraportit ovat olleet osa vakioraportointiamme vuoden 2011 alusta lähtien.

Ekoteko 3 – Wihreät toimitukset
Varastoimme tuotteemme Postin jakelukeskuksessa ja kuljetuksissa käytämme Posti Green -hiilineutraaleja kuljetuksia. Wulffin varastointiratkaisun ansiosta toimitusketju lyheni lähes 10 %:lla ja CO2-päästöt vähenivät 32 552 kg. Tällä säästöllä voisi henkilöautolla ajaa 5,8 kertaa maapallon ympäri.

Lisäksi kaikki Posti Green -kuljetuksilla syntyneet CO2-päästöt kompensoidaan ilmastoprojekteja rahoittamalla. Kaikki Posti Green -kuljetukset ovat asiakkaan näkökulmasta täysin hiilineutraaleja. Wulffin toiminnalla on ISO 14001 -ympäristösertifikaatti.

wulff toimintamalli