Wulffin vuoden 2017 kuvasto, hyötyä ja hetki itselle

wulff_kuvasto_2017

Tiesithän, että hankkimalla tuotteet ja palvelut kotimaiselta yritykseltä kannatat ja kasvatat suomalaista yritystoimintaa. Me kaikki voimme vaikuttaa päivittäisillä valinnoillamme suomalaisten yrityksen menestykseen vuonna 2017.

Me paketoimme sinulle vuoden 2017 Wulffin kuvastoon tietoisuustaitoja työpaikalle: oman pienen mindfulness-pysähtymishetken. Väritä itsellesi parempaa työelämää ja vietä hetki omien ajatusten kanssa. Wulffin kuvaston 2017 kannet voi värittää. Kokeile, pysähdy, oivalla!

Wulffin uudesta tuotekuvastosta 2017 löydät lähes 4 000 tuotetta. Tarjoamme alan kattavimman valikoiman toimiston tuotteita: perinteisten toimisto- ja it-tarvikkeiden lisäksi saat Wulffilta kahviotarvikkeet, ensiavun, ergonomian sekä kiinteistöhuollon ja siistimisen tuotteet. Yhä useampi yritys haluaa myös hankkia käyttöönsä tuotteita, jotka kuormittavat mahdollisimman vähän luontoa. Kuvastossamme onkin runsaasti ekologisia vaihtoehtoja, jotka tunnistat Wulffin Wihreä tuote -jalanjäljestä.

Kotimaisuus, kustannustehokkuus, kestävä kehitys ja kohtaaminen. Sanat ovat ajankohtaisia ja tärkeitä Wulffille jo vuodesta 1890 ja ovat sitä tänäänkin. Ostaminen Wulffilta on helppoa ja toimitukset nopeita. Kun tilaat tänään (ennen klo 12), saapuvat tuotteet sinulle 24 tunnissa tilauksesta.

Mukavia kuvastohetkiä!