Nopeat toimitukset

Nopeat toimitukset ympäristöystävällisesti ja 100 % hiilineutraalisti – vielä keskeisemmältä sijainnilta, keskeltä Suomea

nopeat-toimitukset

Yritysten toimistotarvike- ja työpaikkatuoteratkaisuista huolehtiminen vaatii Wulffilta paljon muutakin, kuin kattavaa tuotevalikoimaa. Wulffin Postin varastotoiminnot siirtyivät helmikuussa 2016 Vantaalta Akaalle, keskeiselle sijainnille kaikkia kotimaisia asiakkaita palvelemaan. Wulffin Postille ulkoistama varastoratkaisu mahdollistaa erittäin nopean logistiikan ja toimitukset sekä myös nopean kasvun erinomaisten ja joustavien tila- ja henkilöresurssien myötä.

Tiesithän, että Wulff on alansa ympäristöystävällisin toimija?

Saat Wulffin asiakkaana toimistotarviketoimituksesi perille kannettuna täysin hiilineutraalisti ja mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittaen. Miksi näin?

Jo yli 10 vuoden ajan Wulffin tuotteiden toimitusketju on ollut mahdollisimman lyhyt: tuotteet saapuvat Wulffin tavarantoimittajilta Wulffin Postin varastoon ja matkaavat sieltä suoraan asiakkaille. Toimitusketjumme on lyhyt ja nopea.

Postin toimitukset ovat 100 % hiilineutraaleja. Reittien optimoinnilla, kuljetusten yhdistelyllä ja ekologisilla ajotavoilla vaikutetaan siihen, että kuljetuksista syntyy mahdollisimman vähän päästöjä. Jäljelle jäävät päästöt neutralisoidaan sertifioiduilla ilmastoprojekteilla. Lue lisää posti.com/vastuullisuus/ymparistovastuu/ilmastoprojektit.html.