Wulff Business Forum kiittää!

image003

WULFF BUSINESS FORUM 2017 –tapahtumassa keskusteltiin tulevaisuuden työstä. Minna Breiderin, Ilkka Halavan ja Esko Valtaojan puheenvuorot innostivat ja herättelivät uusia ajatuksia.

Millaista on tulevaisuuden työ? Ilkka Halava puhui meille valinnanvapaudesta ja tärkeydestä, kuluttajakansalaisista ja velvoitteiden vähenemisestä: tulevaisuudessa teemme yhä enemmän työtä, jota haluamme tehdä. Esko Valtaoja kuljetti meidät seminaarituoleiltamme jos ei universumin, niin ainakin maapallon laidalle. Näimme, kuinka hyvin asiat ovat ja kuinka paljon kehitystä on tapahtunut. Ja jäimme arvailemaan ja arvioimaan sitä, miten on huomenna tai sadan vuoden kuluttua – ja mikä on meidän roolimme kehityksessä. Seminaarimme päätti Minna Breider tuoden meidät hienosti todellisuuteen ja tähän päivään, sekä muistuttaen, miten teknologia mahdollistaa meille jo nyt oman työn tekemisen ja kehittämisen ajasta ja paikasta riippumatta, omaa aikaa arvostaen ja sitä tarvittaessa itselle järjestäen.

Mitä meille wulffilaisille tilaisuudesta jäi erityisesti mieleen? Tulevaisuuden työ ja tavat tehdä työtä määritellään yhdessä. Muutos on mahdollinen, väistämätön, tarpeellinen ja meille kaikille hyväksi. On meidän kaikkien etuoikeus ja velvollisuus tehdä työstä mahdollisimman hyvää ja nautinnollista. Me päätämme, miten työtä tulevaisuudessa tehdään ja johdetaan ja mitkä ovat onnistumisen mittarit.

Kiitos, että saamme olla tekemässä tulevaisuuden parempia työpäiviä juuri teidän: asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme, kanssa.