Oletko sinä uusi asiakashurmaajamme?

Oletko reipasotteinen, pidät ihmisten kohtaamisesta ja asiakaspalvelusta? Tule Wulffille asiakashurmuriksi ja osa-aikaiseksi myyjäksi.

Toivomme, että myynti- ja tiimityö on sinulle mieluisaa ja hallitset asiakaspalvelun lisäksi someviestinnän sekä MS Office -ohjelmat. Arvostamme vastuullista otetta, järjestelmällisyyttä sekä halua ratkaista asiat tuloksellisesti ja asiakaslähtöisesti. Motivoidut hyväsykkeisestä tekemisestä ja innostut uusien asioiden oppimisesta. Kaupallinen koulutus sekä aikaisempi kokemus myynti- ja kassatyöstä on eduksi.

Vastaat työparisi kanssa Helsingin Konalan myymälämme toiminnasta. Työviikkoosi kuuluu mm.

  • aktiivinen myyntityö ja asiakaspalvelu
  • tuotteiden tilaaminen, vastaanottaminen ja hyllytys
  • kampanjoiden ja esillepanojen rakentaminen
  • uusasiakashankinta
  • somemarkkinointi

Työsuhde on vakituinen. Työaika on noin 20-30 tuntia viikossa, arkisin klo 8.15-17.15 aikana.

Asiakkaamme valitsevat Wulffin ja me wulffilaiset viihdymme työpaikassamme, koska haluamme tehdä maailmasta paremman työpaikka kerrallaan. Tavoitteemme on tarjota täydellinen työpäivä. Haluatko tulla rakentamaan sellaisia kanssamme?

Kerro itsestäsi meille lähettämällä napakka hakemus myyntijohtaja Mia Heiskaselle mia.heiskanen@wulff.fi. Lisätietoja saat Mialta p. 040 821 3453. Työt saa aloittaa mahdollisimman pian, viimeistään syyskuussa, joten toimithan nopeasti!