Mestarien aamiainen tarjosi printti- ja painoalan uusimpia tuotteita ja palveluita

Wulffin ja sen kumppanien järjestämällä Mestarien aamiaisella Helsingin Postitalolla 16.5. ihasteltiin graafisen, printti- ja painoalan uusimpia ideoita sekä tuotteita ja nähtiin, kuinka kätevästi syntyy näyttävää jälkeä kun erikoistehosteet laitteissa ja materiaaleissa tukevat toisiaan. Virkeyttä ja inspiraatiota aamuun toivat yhteistyössä Antalis, Grafitrio, Graphic Metal, GrenkeOki ja Wulff.

Wulffin TheMagicTouch-siirtokuvamateriaalien lisäksi aamiaisella esillä olivat mm. Antaliksen uudet design-paperit, OKIn valkoväritulostin ja Grafitrion modernit jälkikäsittelylaitteet. Kevään kuumin juttu, foliointi, mahdollistaa painotuotteiden ja mainostekstiilien koristeellisen toteutuksen ja antaa niille helposti huomioarvoa ja näkyvyyttä. TheMagicTouchille foliovaihtoehtoja löytyy perinteisten kullan ja hopean lisäksi myös sateenkaarivärityksellä.

Wulffin siirtokuvapalvelu TheMagicTouch toteuttaa digi- ja tekstiilipainojen, tapahtumantekijöiden ja mainostoimistojen toiveet. Siirtokuvapainatus mustalle ja tummalle pinnalle on nyt mahdollista, helposti. Kuvien yksityiskohtien hallinta, alhainen prässilämpötila ja yhden prässäyksen taktiikka tuovat mukavasti lisämahdollisuuksia ja ajansäästöä. Alustaksi sopivat tekstiilit puuvillasta polyesteriin, puu, alumiini – pinta- ja bisnesmahdollisuuksia TheMagicTouchin kanssa on rajattomasti.

Tekstiilipainaja? Digipaino? PR-materiaaliyritys? Haluat tarjota asiakkaillesi uutta, mutta et päässyt tapahtumaan? Ota yhteyttä, Jarkko Vehviläinen tulee kertomaan lisää TheMagicTouchin mahdollisuuksista. Jarkko Vehviläinen, p. 0500 606 742 tai jarkko.vehvilainen@wulff.fi.


Tekstiilipainaja? Digipaino? PR-materiaaliyritys? Haluat tarjota asiakkaillesi uutta, mutta et päässyt tapahtumaan? Ota yhteyttä, Jarkko Vehviläinen tulee kertomaan lisää TheMagicTouchin mahdollisuuksista. Jarkko Vehviläinen, p. 0500 606 742 tai jarkko.vehvilainen@wulff.fi.